Tak for dit køb

Når du har købt en rejse hos Parnassos.dk

Mange tak for din tilmelding til rejsen til Wien.

Hvad sker der nu? Du skulle med det samme have modtaget en automatisk e-mail bekræftelse fra os for dit indbetalte beløb.

  • Vi sender efterfølgende en faktura til dig – vi udskriver fakturaer hver mandag – med specifikation af rejsen. Den vil være identisk med beskrivelsen i denne pdf-fil.
  • Herefter vil vi regelmæssigt – cirka hver 4. uge – sende et specifikt nyhedsbrev ud til vores ‘Wiener-gæster’ om tips og tricks til turen, lidt om de praktiske forberedelser og hvad vi løbende arbejder på i forbindelse med rejsen.

Vi kan næsten ikke vente på vores Wiener-weekend og glæder os til at slå dørene op til oplevelser, som vi er sikre på lever op til vores slogan. 

Og du er naturligvis altid velkommen til enten at skrive til os på overtoner@parnassos.dk eller ringe på telefon +45 5273 6316.

Med venlig hilsen
Erik Bach Christophersen

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten

Vi benytter os af cookies for løbende at forbedre vores hjemmeside. Ved at trykke ok accepterer du brugen af disse cookies.