Når du køber en rejse hos Parnassos.dk

Hvad sker der efter du har bestilt rejsen til Wien?

Når du betaler, er dit beløb ‘låst’ eller øremærket. Vores revisor skal over for Rejsegarantifonden løbende dokumentere, at indbetalte beløb udelukkende bruges til rejsen til Wien. Og at økonomien i firmaet i øvrigt er sund.

Derudover:

  • Du modtager med det samme en automatisk e-mail bekræftelse for dit indbetalte beløb.
  • Vi sender efterfølgende en faktura til dig med specifikation af rejsen. Den vil være identisk med beskrivelsen i denne pdf-fil.
  • Herefter vil vi regelmæssigt – cirka hver 4. uge – sende et specifikt nyhedsbrev ud til vores ‘Wiener-gæster’ om tips og tricks til turen, lidt om de praktiske forberedelser og hvad vi løbende arbejder på i forbindelse med rejsen. 

Hvad antal gæster angår, har vi for længst nået ‘kritisk masse’ for vores Wiener-ophold. Vi kan næsten ikke vente og glæder os til at slå dørene op til oplevelser, som vi er sikre på lever op til vores slogan. 

Og du er naturligvis altid velkommen til enten at skrive til os på overtoner@parnassos.dk eller ringe på telefon +45 5273 6316.

Parnassos ApS medlem af rejsegarantifonden 3404
Parnassos.dk er medlem af rejsegarantifonden.
Haydn Saal - Portikus
Esterházys Portiko, hvor vi d. 29. september 2022 skal smage på hvad der var i Joseph Haydns lønningspose.
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten

Vi benytter os af cookies for løbende at forbedre vores hjemmeside. Ved at trykke ok accepterer du brugen af disse cookies.