Hvem er vi?

Erik Bach Christophersen

Erik Bach Christophersen er født i Helsingør under Holger Danskes bevågenhed.

Han har boet det meste af sit voksne liv i London, sin karriere inden for den engelske forlagsbranche.
Der vil være nogle der læser disse ord som kan huske Piccadilly Book Club, en bogklub der henvendte sig til danskere og svenskere henholdsvis, som han drev fra London.
Han har været redaktør for Financial Times Book Club, redaktør hos Gyldendal og arbejdet for internetboghandelen Saxo.com som direktør for Saxo S.A.R.L i Luxembourg.

Parnassos.dk repræsenterer en drøm der nu er gået i opfyldelse: at arrangere klassiske koncerter og storbyskulturture med vægt på the fine arts.

Con amore er ikke nok. Formel uddannelse, betydelig erfaring og et stort netværk inden for den klassiske musikscene er en nødvendig garant for kommende store musikalske oplevelser. Dette står vores kunstneriske direktør, Dmitrij Klimov, for. 

Vi sætter lyd til fortiden

Klassisk musik er det ypperste inden for den europæiske kanon (indrømmet, her er vi nok ikke helt objektive) og hos os står den på piedestal.
Dog, den er – trods alt – ikke en gud og den skal ikke mødes med ærefrygt.

Selvom klassisk musik er den eneste kunstart der er fuldt selvrefererende og derfor kan stå alene, vil vi også bruge de musikstykker der spilles under vores tag som en tidsrejse tilbage til den epoke de blev komponeret i.

Forrige århundreder der fremmanes via udstillinger, filmklip, interviews, foredrag, biografier, ja endog traktering.


Du skal være velkommen til at blive fanget i én af vores tidslommer i nogle timer, indtil vi bringer dig tilbage til nutiden igen.  

Dmitrij Klimov

Dmitrij Klimov er født i Moskva og vokset op i en familie af musikere.
Han startede sin musikalske uddannelse i en alder af syv år. Han fik sit diplom, med udmærkelse, fra Tjajkovskij konservatoriet i Moskva i 1979 under professor Pavel Messner. 

I 20 år var han ansat som pianist i Mosconcert (The Moscow Concert Philarmonic Organisation) som tog ham til alle hjørner af det tidligere Sovjetunionen og, efter ophævelsen af unionens rejserestriktioner i 1988, alle dele af Europa.

Hans publikum har været bredspektret, lige fra fængselsfanger i Tjetjenien til at spille foran den russiske patriark, samt ingen mindre end Sovjetunions sidste præsident, Mikhail Gorbatjov. 

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.