Hvem er vi?

Erik Bach Christophersen
Apollo - Parnassos persongalleri

Den vigtigste person i Parnassos’ personkreds, ingen mindre end Apollo selv. Den græske gud, musikkens protektor.

Erik Bach Christophersen

Velkommen til Parnassos’ persongalleri.

Erik Bach Christophersen er født i Helsingør under Holger Danskes bevågenhed.

Han har boet det meste af sit voksne liv i London, sin karriere inden for den engelske forlagsbranche.
Der vil være nogle der læser disse ord som kan huske Piccadilly Book Club. En  bogklub der henvendte sig til danskere og svenskere henholdsvis, som han drev fra London.
Han har været redaktør for Financial Times Book Club. Samt redaktør hos Gyldendal. Arbejdet for internetboghandelen Saxo.com, bla. som direktør for Saxo S.A.R.L i Luxembourg.

Parnassos.dk repræsenterer en drøm der nu er gået i opfyldelse. Vi arrangerer klassiske koncerter og storbyskulturture med vægt på the fine arts.

Con amore er ikke nok. Formel uddannelse, betydelig erfaring og et stort netværk inden for den klassiske musikscene er en nødvendig garant for kommende store musikalske oplevelser. Dette står vores kunstneriske direktør, Dmitrij Klimov, for. , . 

Parnassos' persongalleri vil..

…sætte lyd til fortiden.

Klassisk musik er det ypperste inden for den europæiske kanon, (indrømmet, her er vi nok ikke helt objektive) og hos os står den på piedestal.
Dog, den er – trods alt – ikke en gud og den skal ikke mødes med ærefrygt.

Selvom klassisk musik er den eneste kunstart der er fuldt selvrefererende og derfor kan stå alene, vil vi også bruge de musikstykker der spilles under vores tag som en tidsrejse tilbage til den epoke de blev komponeret i.

Forrige århundreder der bringes til live igen via udstillinger, filmklip, interviews, foredrag, biografier, ja endog traktering.
Vores første koncert er foreløbigt sat til november 2021. Når vi igen kan forsamles i tryghed. 

Du skal være velkommen til at blive fanget i én af vores tidslommer i nogle timer. Og når koncerten er slut skal vi nok bringe dig tilbage til nutiden igen.  

 

Dmitij Klimov

Dmitrij Klimov

Den næste i rækken af Parnassos’ persongalleri er vores kunstneriske direktør og ‘åndelige vejleder’.

Dmitrij Klimov er født i Moskva og vokset op i en familie af musikere.
Han startede sin musikalske uddannelse i en alder af syv år. Han fik sit diplom, med udmærkelse, fra Tjajkovskij konservatoriet i Moskva i 1979 under professor Pavel Messner. 

I 20 år var han ansat som pianist i Mosconcert (The Moscow Concert Philarmonic Organisation). Han besøgte alle hjørner af det tidligere Sovjetunionen. Efter ophævelsen af unionens rejserestriktioner i 1988, alle dele af Europa.

Hans publikum har været bredspektret. Lige fra fængselsfanger i Tjetjenien til at spille foran den russiske patriark. Sidst men ikke mindst for ingen mindre end Sovjetunions sidste præsident, Mikhail Gorbatjov. 

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.