Erik Bach Christophersen

Velkommen til Parnassos’ persongalleri. Her kan du læse mere om os der står bag vores gæsters kommende kulturoplevelser. 

Erik Bach Christophersen, stifter af Parnassos.dk, er født i Helsingør under Holger Danskes bevågenhed. 

Han har boet det meste af sit voksne liv i London, sin karriere inden for den engelske forlagsbranche.
Der vil være nogle der læser disse ord som kan huske Piccadilly Book Club. En  bogklub der henvendte sig til danskere og svenskere henholdsvis, som han drev fra London.
Han har været redaktør for Financial Times Book Club. Samt redaktør hos Gyldendal. Arbejdet for internetboghandelen Saxo.com, bla. som direktør for Saxo S.A.R.L i Luxembourg.
Du kan læse følgende portræt i denne artikel fra det danske netmedie Point of View . (fra sommeren 2020 – hvor vi alle troede at der allerede var lagt låg på Corna-virussen). 

Vi arrangerer fire årlige kulturelle begivenheder. Erik vil hægte sig på alle fire. 

Erik Bach Christophersen
Erik Bach Christophersen

Hovedguide for vores rejser til Wien

Mozarts haus i Wien
Mozarts hjem og museum, som vi rådede over på vores forrige rejse.

Gerti Schmidt

Gerti Schmidt er bestyrelsesformand for Wiens officielle turistorganisation og er direktør for hele 35 professionelle grupper i hovedstaden, der beskæftiger sig med alt inden for fritidsaktiviteter og oplevelser – både for Wienerne selv og turister som os.

Der er ikke den afkrog af Wien (og Østrig) hun ikke kender til, og ikke det palads der ikke ruller den røde løber ud for hende.

Parnassos.dk arrangerer én årlig rejse til Wien, den første blev afholdt oktober 2022. Den næste i oktober 2023.
Gerti sikrer at vi sammensætter den perfekte weekend for vores gæster. 2023 rejsen vil blive tilbudt den 1. februar 2023. 

Gerti Schmidt
Gerti Schmidt. Østrigs turistråds direktør.

Hovedguide for vores rejse til Kairo, november 2023

Første af verdens syv vidundere
Uforståelige og gådefulde. To af de tre pyramider i Giza.

Claes Raben

Claes Raben fra Odense har boet i Kairo siden de tidlige 1990ere. Han er egyptisk gift og kender gud og hvermand m/k. Han var en god og tæt ven til min bror, Bent Bach Christophersen, som boede i Kairo i de sidste tre årtier af sit liv.

Med Claes har vi tæt på ubegrænset adgang til byens aktiviteter. Han har boet i elegante Garden City og bor nu i elegante El Dokki.

Claes vil være med os alle dage og vil sørge for at alt kører gnidningsfrit. Eller… så friktionsløst som det nu er muligt i en by, hvor der er et konstant bombardement af lyd og lys, dytten og båtten, trafikkaos, menneskemylderkaos, æsler og kameler.

Claes Raben, Kairo
Claes Raben på 3al genena tagterrassen med udsigt over Kairos Zoo. Egypten har netop scoret i en fodboldkamp - til stor glæde for gæsterne.
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten

Vi benytter os af cookies for løbende at forbedre vores hjemmeside. Ved at trykke ok accepterer du brugen af disse cookies.