Erik Bach Christophersen

Velkommen til Parnassos’ persongalleri. Her kan du læse mere om os der står bag vores gæsters kommende kulturoplevelser. 

Erik Bach Christophersen, stifter af Parnassos.dk, er født i Helsingør under Holger Danskes bevågenhed. 

Han har boet det meste af sit voksne liv i London, sin karriere inden for den engelske forlagsbranche.
Der vil være nogle der læser disse ord som kan huske Piccadilly Book Club. En  bogklub der henvendte sig til danskere og svenskere henholdsvis, som han drev fra London.
Han har været redaktør for Financial Times Book Club. Samt redaktør hos Gyldendal. Arbejdet for internetboghandelen Saxo.com, bla. som direktør for Saxo S.A.R.L i Luxembourg.
Du kan læse følgende portræt i denne artikel fra det danske netmedie Point of View . (fra sommeren 2020 – hvor vi alle troede at der allerede var lagt låg på Corna-virussen). 

Vi arrangerer fire årlige kulturelle begivenheder. Erik vil hægte sig på alle fire. 

Erik Bach Christophersen
Erik Bach Christophersen

Guider for rejsen til Wien, september 2022

Mozarthaaus i Wien
Mozarthaaus i Wien samt tilhørende museum, som vi har lejet 30/9-2022 om aftenen.

Gerti Schmidt

Gerti Schmidt er bestyrelsesformand for Wiens officielle turistorganisation og er direktør for hele 35 professionelle grupper i hovedstaden der beskæftiger sig med alt inden for fritidsaktiviteter og oplevelser – både for Wienerne selv og turister som os.

Der er ikke den afkrog af Wien (og Østrig) hun ikke kender og ikke det palads der ikke ruller den røde løber ud for hende.

Parnassos har fået Gerti til at hjælpe os med at sammensætte den perfekte weekend for vores gæster i Wien i slutningen af september 2022. 
Til rejsen har hun også skaffet 2 guider til vores Hop-On Hop-Off tur i Wien og 2 guider til vores udflugt på Donaufloden og besøget på prins Ferdinands slot.  Du kan læse om hele arrangementet her

Gerti Schmidt
Gerti Schmidt. Østrigs turistråds direktør.

Lotte Heise

Fordrer Lotte Heise nogen introduktion?
Lørdag den 1. oktober 2022 støder hun til os i Wien, en by hun har besøgt utallige gange. Hvad der især tiltrækker Lotte til Østrigs hovedstad er Wiener Staatsoper. Ikke mindst fordi den er relevant for hendes udsendelser i DR-programmet ’Bravo!’ hver lørdag og som er helliget opera.

Den 1. oktober fortæller hun om hendes kærlighed til denne gren af de skønne kunster før vi sammen vandrer over til operaens tempel for at se aftenens opførsel som netop er blevet bekendtgjort: 
Det er hofnaren Rigoletto af Giuseppe Verdi der møder os når tæppet går op. 
Du kan læse om operaen her

Lotte Heise og Wien
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten