Om dig

Du kunne tilhøre denne gruppe

Du går i forvejen til klassiske koncerter.

Klassisk musik og joie de vivre er synonymer. Du har en god forståelse for samklangen mellem musikstykker og musikerens fortolkning heraf. Du er hjemmevant inden for den klassiske musik og behersker måske også selv et instrument. Og du nyder den helt særlige stemning der er ved en koncert hvor samspillet mellem musikere og publikum løfter dem begge. Det siger sig selv at du er mere end velkommen og – tror vi – vil føle dig godt tilpas og i godt selskab til vores arrangementer.

Vi lover at musikken altid vil være aftenens centrale fokus. Her vil vi aldrig gå på kompromis. 

Mennesker skaber magi. 
“Kædereaktionen” herfor til en klassisk koncert sker gerne ved de omkring 100 mennesker.

Og så er der en gruppe til...

Et billede skabt af at jeg hele min karriere har arbejdet i forlagsbranchen og haft fornøjelsen af at lære rigtigt mange kolleger at kende. De er uden undtagelse og uden overraskelse belæste, de tager regelmæssigt til kulturelle arrangementer, de er medlemmer af Louisiana, de tager på storbyferie.

Når de er i Paris – udover at nyde alt det som verdens kulinariske højborg har på menuen – besøger de Petit Palais, Louvre, Gare d’Orsay, Rodin, Branly og Gustave Moreau.

Le Petit Palais tværs over for le Grand Palais i Paris
Le Petit Palais tværs over for le Grand Palais i Paris

Théâtre des Champs-Élyssés

Men meget få går til en klassisk koncert i Théâtre de Châtelet og Théâtre des Champs-Élyssés hvis sale har lyttet til klassisk musik i årtier.  Jeg ved ikke hvorfor det er sådan. 

(sidstnævnte koncertsal har i øvrigt en restaurant på øverste etage, Maison Blanche, med spektakulær udsigt over Eiffeltårnet). Husk at reservere!

 

Restaurant Maison Blanche ved Théâtre des Champs-Élyssés
Restaurant Maison Blanche på øverste etage af Théâtre des Champs-Élyssés. 

Timerne i tidslommen

Kan du nogenlunde relatere til denne kategori vil vi meget gerne se dig til vores koncerter. Og med dette billede in mente vil vi gøre os umage for at skabe udstillinger, små foredrag, filmklip, ja endog retter og drikke som vil introducere og understøtte aftenens program. 

Kig indenfor. Vi sætter dig foran scenen hvor musikken fra forrige århundreder vil tone frem. Og bagefter kan vi smage på det årti eller det århundrede vi nu befinde os i.

Vi lover dig store oplevelser. Vi kan ikke udelukke at den af og til også bliver surrealistisk. Som for eksempel denne koncert.

En klassisk koncert i Versailles. Parnassos skruer tiden et par århundreder tilbage
Et ur i Versailles. Parnassos er ikke bange for at skrue tiden et par århundreder tilbage

Dato

02 - 03 aug 2024

Lokation

Parnassos ApS
Gl. Kongevej 119, 4.
Kategorier
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten

Vi benytter os af cookies for løbende at forbedre vores hjemmeside. Ved at trykke ok accepterer du brugen af disse cookies.