Samlet overblik over ledige stole til Wiens statsopera d. 1. 10.2022

I forbindelse med vores Wiener-rejse til efteråret skal vi, sammen med Lotte Heise, se operaen ‘Rigoletto’ af Giuseppe Verdi  – med et overordentligt stærkt cast. 
Vi kunne ikke have ønsket os det bedre. Men det gør også at der er rift om sæderne. 

Alle ‘grå’ stole er købt eller reserveret, mens de farvede stadigvæk er til rådighed. Det betyder at her, 2 måneder før operaen, er der allerede tyndet gevaldigt ud blandt de ledige sæder. Det er tydeligvis en populær aften. Rigoletto er også en elsket opera. 

Wiener Oper ledige pladser,22/7/2022
Rigoletto, Wiener Oper. Ledige pladser pr. 22/7/2022

Skal der være fest...

De fine stole
De dyre priskategorier

Til vores forlængede weekend-rejse indgår en billet til en af de “blå” sæder til 79 euro. 
Som du kan se, er der endnu billigere prisgrupper. De kan ikke anbefales. Stole-vinklen er enten alt for skarp til scenen, eller der er en støttepille der tager halvdelen af udsynet, eller man sidder så højt oppe at man faktisk bliver svimmel.

Til gengæld, nogle af jer har ytret ønske om at opgradere til de bedste sæder. Herved får du ugenert vue over operaen, mens du sidder sammen med Østrigs bedre borgerskab. Har du bestilt rejsen, kan du henvende dig til os på overtoner@parnassos.dk og skrive hvilken priskategori du sidder bedst i. Vi bestiller herefter prompte og fakturerer så differencen mellem de 79 euro og den nye pris. 

Er du meget fristet af vores arrangement, men endnu ikke meldt dig til rejsen, må vi da puffe lidt til dig? Det vil jo være forfærdeligt, hvis der pludseligt bliver meldt fuldt operahus, for Rigoletto bliver en af rejsens kulturelle højdepunkter.
Har du specifikke ønsker i forbindelse med ovenstående, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du når frem til bestillingen som du finder her

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Denne måneds nyhedsbrev beskæftiger sig med vores champagne-reception i “Rote Salon” hos prinsesse Anita von Hohenberg d. 2. oktober 2022.

Rote Salon Anita von Hohenberg Schloss Artstetten