FAQ

Koncerter

Ja, og hvornår sætter vi billetter til salg?

Som du sikkert ved, var Parnassos de græske guders hjemsted, heriblandt Apollo. På bjerget finder du stadig resterne af et tempel viet til ham. Han var musikkens og musikernes Gud.

Han havde også evnen til at se ind i fremtiden. Selvom vi synes vi har en hvis affinitet til denne Gud tør vi alligevel ikke smykke os med lånte fjer. Vi følger naturligvis med i den langsomme åbning af samfundet.
Vi er samtidig også godt klar over at vi henvender os til et publikum hvoraf en pæn procentdel vil være af moden alder. Og det siger sig selv at vi alle skal kunne føle os trygge i hinandens selskab.

Den gode nyhed er, at Apollo også var Guden der kunne kurere sygdomsudbrud, så mon ikke han sørger for at vi snart igen kan samles foran landets musikscener?

Ja, det kan du.

Vi arbejder med en mere struktureret tilgang til netop reservering her på hjemmesiden, en reservering som er helt uden binding naturligvis.
Vi har grund til at tro at mange er interesseret i at overvære vores arrangementer, men som du ved, timing is everything.

Så, for nu, skriv da til os på overtoner@parnassos.dk med emnet: reservering. Skriv hvilken koncert du gerne vil reservere til. Så får vi sat dig på en ”reservationsliste".

Da skriv til os på overtoner@parnassos.dk.

Vi vil endog påstå at netop vores type arrangementer egner sig i særlig grad til at man er en større eller mindre gruppe af venner, familie eller kolleger der kan deles om en oplevelsesrig koncert, hvor musikken er i højsædet og hvor man kan slutte aftenen af med kanapéer og gode vine.

Det er sødt af dig at spørge, men nej. Heldigvis, selvom det selvfølgelig er træls hvis vi må trykke på pauseknappen for efterårets koncerter.

Vi har dog især undt af alle de mange musikere, af enhver type, som siden marts har set at deres udkomme er faldet til 0.

Så lad os love hinanden, når vi endelig kan færdes sammen i større forsamlinger, at gøre revanche for disse tabte måneder. Det tror jeg også vil ske. Vi er alle i underskud for den slags oplevelser.

Rejser

Ja, det kan du, ligesom du kan reservere koncertbilletter.

Vi arbejder med en mere struktureret tilgang til netop reservering her på hjemmesiden, en reservering som er helt uden binding for dig naturligvis.

Så, for nu: skriv til os på overtoner@parnassos.dk med emnet: reservering. Skriv hvilken rejse du gerne vil reservere til. Så får vi sat dig på en ”reservationsliste".

Jamen, fantastisk!

Vi har netop erfaring med at holde fødselsdagsfester i Moskva. Jeg vil sige, at hvis der er noget vi er eksperter i, er det at holde fødselsdagsfester i Moskva.

Vi har et godt samarbejde med det danske rejsebureau ALT-rejser samt et lokalt rejsebureau i Moskva, BalticBlues.

Send os gerne en e-mail til overtoner@parnassos.dk

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.