CO2

CO2

CO2 rengøring fortsat…hvordan kan du være sikker på at vi nu også har plantet dit træ, så du med god samvittighed kan rejse med os ud i den store verden?
Ved fuld transparens. Og når vi skriver fuld transparens, mener vi fuld og 100% transparens. 
Som tommelfingerregel tager det én til to træer at rydde op efter en flyrejse tur-retur til enten Europa. Du kan prøve denne beregner

Årlig revision

Når Parnassos’ rejseaktivitet gøres op (hvor mange rejsende har vi haft i løbet af året) køber vi det relevante antal træspirer. Det vil ske i april. Kvitteringen herfor vil vi vise på denne side. Vores revisor vil verificere antallet af solgte rejser. Dette vil ligeledes blive vist her på siden.

Da vi gerne vil være herrer over hele processen, vil vi købe tn hektar jord 250 km uden for Moskva. 

Og hvorfor lige der? Jo, Rusland har et areal der er hele 397 gange større end Danmarks. Tænk engang. 
Udbud og efterspørgsel gælder også her. Russisk jord koster omkring 1/10 af en tilsvarende grund i Europa. Så man får altså 10 gange mere CO2-rengøring for pengene. Og husk, træer er af natur upolitiske og CO2 kender ingen grænser.

Mange bække små...

Én gang om året vil vi invitere en dansk skovfoged til vores grund, så han eller hun kan kommentere træernes sundhedstilstand, komme med forslag til forbedring, hvordan vi kan skabe biodiversitet og detslignende. Vedkommendes rapport vil ligeledes blive vist på denne side.

Og når alt er på plads, skal du være velkommen til at få plantet et træ hos os i ny og næ, hvis du ønsker at bruge vores CO2-rengøringsservice til dine andre flyrejser. Og kig gerne forbi, hvis du vil hilse på.

Journalister er mere end velkommen til at gå os efter i bedene. Meget gerne. Og gerne meget ofte.

NB!
Lad os for god ordens skyld nævne at dette projekt er sat på pause, indtil vi igen trygt kan rejse til alle verdens hjørner. Hvad der skulle have været år 2020 bliver realistisk set år 2022. 
Men så skal vi ud og nyde kulturlivet i de store europæiske byer

Dato

02 aug 2024 - 03 aug 2024

Lokation

Parnassos ApS
Gl. Kongevej 119, 4.
Kategorier
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder om koncerter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.